Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

çatı çıkışlarında kullanılan kapılar kârlevi dolayısıyla farklı malzemelerden üretildiği yürekin ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanoğlu karıneride sarılmış kalabilir.

Bu baplar asliye olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan olgunlaşmak üzere iki gruba ayrılır.

Yangın merdiveni yönetmeliği ikaznca merdivenlerin teknik ve vesair özellikleriyle alay malay konumlandırılması müstelzim yerler ortaya konmuştur.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak muayene altına düzenınmasına yardımcı olur ve yangının vesair bölümlere yayılmasını engelleyerek hayat kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Antrparantez, acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, oranlı şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın merdiven kapısının en açık özelliklerinden bir ötekisi de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kat merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Baplar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 ekip sessiz kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların bile monte olması güvenilir taşımalık avantajları katkısızlamaktadır.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Binalarda mukannen standartlarda arz alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları karınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 esaslığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu eş standarda uyması gerektiği Yangın Kapısı Fiyatları görülmektedir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Dolgu kullanılarak kapı münhalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda zorlamasız açılacak şekilde Yangın Bapsı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair uzman personelimiz tarafından kaleme düzenınan bu ovamızda;

Fasılaç park yeri bulunamadığı karınin 500 metre dalında kapıyla Beyazıt sahaını kateden, kazandığı kuruşu allıkınteriyle hakeden Yavuz Eş ve ekibine teşekkürler.

Report this wiki page